Intrebari si Raspunsuri

iulie 29, 2016

Inscrieti-va la newsletter:


Nume
Prenume

Ce este Perfectha®?

Perfectha® este o substanță de umplere pe bază de acid hialuronic, care restaurează volumul și plenitudinea pielii pentru a corecta ridurile și pliurile facială moderate până la severe, cum ar fi pliurile nazolabiale, obrajii și volumul buzelor. Pielea ta va fi frumoasă, iar volumul facial va fi restabilit
Din ce  este fabricat Perfectha®?

Perfectha® este o substanță de umplere dermică cu acid hialuronic de origine non-animala . Acidul hialuronic este o substanță naturală care există deja în corpul uman și este utilizată pentru a asigura volumul și plenitudinea pielii. Acidul hialuronic din Perfectha® este un gel cu cristale limpezi, cu tehnologia E-Brid. Perfectha® este biodegradabil și biocompatibil.

 

Este Perfectha® sigur?

Da. Perfectha® a fost folosit de dermatologi și chirurgi plasticieni din 2007 în întreaga lume. Există un risc limitat de reacție alergică. Perfectha® este biocompatibil și nu este necesară testarea alergiei. După tratamentul dumneavoastră, s-ar putea să aveți unele roșeață sau umflături. Aceasta vor dispărea în mod normal în câteva zile. Activitățile de relaxare la soare și la rece trebuie evitate până când dispar orice roșeață sau umflături. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți sub 18 ani, tratamentul cu Perfectha® nu este recomandat.
Poate Perfectha să fie folosit oriunde pe față?

Perfectha® a fost utilizat în mai mult de 1,5 milioane de tratamente în peste 70 de țări pentru a corecta o varietate de riduri. Medicul va discuta cu dumneavoastră înainte de injecția dumneavoastră cu privire la zonele de tratament obișnuite.

 

Cât durează Perfectha®?

Perfectha® se dovedește a oferi rezultate pe termen lung. Studiile au arătat că efectele Perfectha® durează în general  aproximativ 18 luni. Tehnologia E-Brid a tehnologiei Pefectha ajută la menținerea efectului cosmetic până când gelul injectat este aproape eliminat.

 

Cât de des trebuie să fac tratamente Perfectha®?

Tratamentele pot fi de până la două ori pe an. Având un tratament înainte ca produsul să fie complet disipat, poate îmbunătăți efectul de durată.

 

Ce ar trebui să facă pacienții înainte de tratament?

Perfectha® nu necesită testare prealabila , dar trebuie să luați câteva măsuri de precauție înainte de a fi tratați. Evitați utilizarea medicamentelor antiinflamatoare sau  aspirina. De asemenea, dacă ați suferit anterior de herpes discutați acest lucru cu medicul dumneavoastră. El / ea poate lua în considerare prescrierea unui medicament pentru a minimiza recurența.

 

Procedura este dureroasă?

Perfectha® se injectează direct în piele în cantități mici printr-un ac ultrafin, ducând la un disconfort minim. Procedura este simplă și convenabilă, iar rezultatele sunt practic instantanee. Pentru a vă optimiza confortul în timpul procedurii scurte, medicul dumneavoastră poate anestezia zona de tratament.
%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b01-b%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b01-a[/twentytwenty]