Caracteristici

iulie 29, 2016

perfectha-1-3PERFECTHA® este fabricat 100% în Franța de către SINCLAIR PHARMA în laboratorul său specializat în cercetarea, dezvoltarea și fabricarea filerelor dermice cu Acid Hialuronic (HA) și certificat ISO 13485 din 2007. Biocompatibilitatea și performanța întregii game. PERFECTHA® a fost demonstrat clinic. PERFECTHA® respectă toate standardele de siguranță cerute de autoritățile din domeniul sănătății și a fost marcată cu CE începând cu anul 2007. Cu o utilizare mai mare de 10 ani de utilizare clinică, 2,8 milioane de seringi vândute în întreaga lume, PERFECTHA® sa stabilit printre liderii de pe piața estetică.

TECHNOLOGIE

ebrid-new

Tehnologia E-Brid este  caracterizat prin trei etape principale:
1. Numai fibrele de hialuronat de sodiu cu înaltă greutate moleculară și înaltă puritate.
2. Procesul îmbunătățit de legaturi încrucișate pentru a obține un număr mai mare de legături covalente pentru a face un gel foarte elastic (efect de volum mare / durată lungă).
3. Procesul de amestecare controlată pentru combinarea HA cu legături foarte înalte cu o cantitate mică de HA nereticulat care conferă PERFECTHA® proprietăți excelente de curgere, îmbunătățind ușurința injecției.

CARACTERISTICI


1Efect de volumizare

Datorită elasticității ridicate  PERFECTHA® se obtine un  volumul după aplicare care garantează rezultate excelente. Oferind pacientului  un efect imediat, PERFECTHA® reduce riscul de supracorrecție dând volumul dorit cu o cantitate mică de gel.

2Usor de injectat

EASY

Datorită tehnologiei E-Brid, PERFECTHA® permite o injecție usoara prin utilizarea, in timpul aplicarii , a unei forte de extragere scazuta, atunci cand se injecteaza gelul , iar aditia de solutie polimerizata de acid hialuronic actioneaza ca un agent lubrifiant. Mai mult, dimensiunea controlata a particulelor din Perfectha si acum cu pereti subtiri, permit eliberarea gelului cu un flux constatnt, reducand orice disconfort in timpul injectarii.

3-1De lunga durata

56768978675

Fiind foarte reticulat, PERFECTHA® asigură o durată excelentă datorită degradării sale enzimatice lente, 
întârziind efectul hialuronidazei asupra acidului hialuronic, permițând gelului să rămână mai mult în piele. 
Dimensiunea particulelor controlate ajută, de asemenea, la o reabsorbție uniformă, reducând riscul oricăror 
rezultate sau modificări nedorite în timp.

4-1Siguranta

PERFECTHA® este un produs non-citotoxic și respectă standardele de siguranță pentru umpluturile dermice. Cu un conținut rezidual nedetectabil BDDE, cu un nivel scăzut al endotoxinei și cu un nivel scăzut de încărcare a proteinelor, PERFECTHA® se dovedește a fi un produs foarte sigur. Din 2007, mai mult de 2,5 milioane de seringi au fost vândute la nivel mondial, cu o incidență foarte scăzută a efectelor secundare.

5Fabricat in Franta

PERFECTHA® este fabricat 100% în Franța în propriile facilități, oferind medicilor și pacienților asigurarea unui produs realizat cu cele mai înalte standarde de calitate.